STUK (studenternas egna nattklubb på campus Porsön)
”STUK finns på campus Luleå och är studenternas egna uteställe. Pub på onsdag och fredag, nattklubb på lördag. Onsdagarna är oftast lugnare med trubadurer medan fredagarna och lördagarna bjuder på minst ett dansgolv med våra egna DJs.”

Oleary’s Luleå event center
”Luleås populäraste Nattklubb Fredag & Lördag!”

Allstar Bar i Luleå
”Vi ser till att du alltid har något att göra varje Fredag och Lördag. Hos oss hittar du det senaste inom ljud och ljus för att för att göra ditt besök så bra som möjligt! Med 25m2 LED-skärmar har du plötsligt känslan av att du inte är kvar i Luleå. På dansgolvet hör du alltid pumpade musik som gör att dina fötter inte vill stå stilla! Vill du ta en törstsläckare under tiden så har du två stora barer att välja emellan.”

Bistro, Bar och Brygga (Färjan)
”Fredag och lördag hittar du sommarens överlägset bästa nattklubb ombord hos oss. Kom och sväng dina lurviga på vårt dansgolv! Givetvis dyker vår DJ upp och blåser upp till storm på dansgolvet.”

Bishop’s Arms
The Bishops Arms är en svensk Gastropubkedja. Grundpelaren i vårt koncept är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av öl och single malt whisky. Vi tillhandahåller mellan 100 – 300 flasköl samt 22 – 35 olika fatöl. Vi erbjuder även ett högkvalitativt vinutbud bestående av kända varumärken till ett förmånligt pris. Vår publik gillar att prata med varandra. Därför har vi låg volym på musiken, ingen trubadur, inga spelmaskiner och inga tv apparater. Inredningen andas autentisk brittisk pubmiljö där paneler och rekvisita kommer från gamla byggnader, antikaffärer och loppmarknader i England. Varje pubs inredning är unik och en upplevelse i sig själv.”

Clarion Sky bar
”Med glädje och finess mixar vi modernt och klassiskt, ackompanjerade av de allra skönaste vyerna från Luleås stolta skyline. Vår skybar serverar fruktiga cocktails, nytappade draughts, smarta appetizers och en rad svalkande alkoholfria alternativ”.

Invit Bar X
”Njut i en skön, varm och avkopplande miljö, från måndag till lördag.”