namnlost-4

Haha! Älskar hur entusiastisk jag var över det lilla studentrummet på PG. Men efter att ha sovit på några ynka få kvadratmeter hos släktingar i x antal veckor, utan något som helt privatliv så var jag verkligen överlycklig att äntligen få mitt egna lilla krypin. Jag bodde på nr. 38 i mitten av den den högra korridoren.

Jag valde att ha som strategi att ta vilken studentlägenhet jag än fick, mista mina 800 p hos Lulebo (som då ägde Porsögården) för att sedan fortsätta samla kötid hos Lindbäcks tills dess att jag ledsnat på PG och därefter ta en större lägenhet hos dem. Ledsnade gjorde jag iofs rätt snabbt då jag började sakna ett eget kök. Jag bodde på Porsögården augusti 2014 t.o.m april 2015.

Fördelar med PG:
Billig hyra
STORT badrum
Man har en altan/gräsmatta att sola på under sommaren
Enkelt att stå och grilla ute under sommaren
Bor du i ett hus med mycket festfolk så är det ofta fest i allrummet!
Nära till LTU
Uteförråd
Nybyggd tvättstuga

Nackdelar med PG:
Gemensam frys d.v.s risk för att få mat stulen
Otroligt lyhört!
Ynka 22 kvm.
Kokskåp
Bor du i ett hus med mycket festfolk så är det ofta fest i allrummet!
Mycket insyn i vissa studentlägenheter
Ofta inbrott i förråden
90's-säng - bådar inte gott för hemsläp ;P