Engagera dig

Här hittar du en sammanställd lista på allt du kan engagera dig i på LTU. Har jag glömt att nämna något? Kontakta mig här.

Uppdaterades: 12 april 2017

Studentföreningar


Sektioner


Sexmästerier

Ped6 (Sektionen för Hälsa och Lärande)
Puss6 (Sektionen för Psykologi och Sociologi)
Essex (SNS)
Ek6 (Ekonomsektionen)
Jursex (Juridiska föreningen)

D6 (Datasektionen)
Idesix (I-sektionen)
6m (Maskinteknologsektionen)
Repet (Geosektionens)


Efterfestlokaler

Valvet
Beläget i A-huset. Säljer quesadillas.

Bunkern
Beläget i F-huset. Säljer toasts/mackor.

Valhall
Beläget i F-huset. Säljer varmkorv och kladdkakor.

Julius
Beläget i E-huset. Säljer toasts/mackor.

 

Igloon
Beläget i F-huset. Säljer tacotallrik.

Sholkällan
Beläget i F-huset. Säljer våfflor med sylt och grädde.

Gula
Beläget i F-huset. Säljer toasts/mackor.


STUK-lagen

Baren
När du står i baren på STUK och vill beställa är det barlaget som hjälper dig genom olika glas och smaker. De gillar att showa och pratar gärna en stund om det skulle finnas tid över.

Kontakt: baren-lc@personal.stuk.nu

Blackjack
Bakom spelborden sitter våra dealers som med snabba fingrar fördelar marker och kort på borden. Med gott humör och ett sinne för spelet kommer man få en rolig stund bland klöver och ess.

Kontakt: blackjack-lc@personal.stuk.nu

Café
Måndag till fredag har STUK ett café som mellan 16 och 21 bemannas av cafélaget. Här får man grunderna till en baristautbildning, och skulle du gilla att baka är det ett plus i kanten.

Kontakt: cafe-lc@personal.stuk.nu

DJ
På fredagar och lördagar när vårt dansgolv är öppet är det våra egna DJ’s som mixar musik och ljuseffekter. Det som krävs av de som jobbar är ett brinnande intresse för musik, och att kunna hitta det som publiken vill höra och dansa till.

Kontakt: dj-lc@personal.stuk.nu

Fix/dekor
Om något behöver byggas eller skulle gå sönder så är det i första hand FIX som tar hand om detta, så länge det inte ligger utanför deras kunskapsområde. Temakvällarna tar DEKOR hand om, de skapar allt ifrån idéerna till den slutgiltiga dekorationen.

Kontakt: fix-lc@personal.stuk.nu

Golv
På en restaurang eller nattklubb behövs det alltid händigt och flexibelt folk som klarar de mest varierande uppgifterna, där kommer vår golvpersonal in. De står i garderoben, biljettluckan, bakom bardisken, serverar på sittningar, bygger scenen inför bandspelningar osv.

Kontakt: golv-lc@personal.stuk.nu

IT
IT-laget ser över STUK:s IT-infrastruktur så som servrar och switchar samt arbetar med interna personalsidor.

Kontakt: it-lc@personal.stuk.nu

Trubadur
Restaurangens egna underhållare som gärna ställer sig i rampljuset för att du ska få en helkväll med levande musik.

Kontakt: trubadur-lc@personal.stuk.nu

Köket
Bland kastruller och stekbord har vi restaurangens kökspersonal. All mat som vi serverar har köket lagat, med undantag för lunchen. Här varieras allt ifrån enklare bufférätter till tre-rätters middagar för upp till 600 stycken gäster. Det man inte kan laga, kommer man att lära sig.

Kontakt: koket-lc@personal.stuk.nu

Marknad
För att våra gäster ska veta vad som händer under veckan eller längre fram under terminen, behövs ett gäng som vet hur man marknadsför och sprider budskap. Vår marknadsföringsgrupp idag består av studenter som har intresse och/eller sin utbildning inom reklam och marknadsföring.

Kontakt: marknad-lc@personal.stuk.nu

Phaest
Det senaste tillskottet av våra lag är Phaest. Deras uppgifter är att anordna  festligheter på STUK. Även temakvällar och toastning av sittningar förekommer. Känner du att det vore någonting för dig att styra och ställa bakom kulisserna till stora evenemang så är det här laget kanske ditt rätta val.

Kontakt: phaest-lc@personal.stuk.nu

Servering
Under sittningar är det vår händige serveringspersonal som ser till att du som gäst ska trivas och få den service du behöver. De kan allt ifrån hur en fin middag skall dukas upp till hur vin skall serveras till gästen.

Kontakt: servering-lc@personal.stuk.nu

Sport
När vårt sportlag håller i stafettpinnen är det viktig sport på menyn. De finns bakom bardisken och lotsar dig genom matchens höjdpunkter.

Kontakt: sport-lc@personal.stuk.nu

Teknik
Sittningar och events kräver en bra ljusutrustning för att bli riktigt bra, detta sköter huvudsakligen tekniklaget, men har ofta ett nära samarbete med DJ.
All teknik kräver även underhåll och när detta går sönder så är tekniklaget där direkt med mejsel och multimeter för att laga allt från högtalare till ljuset på dansgolvet.

Kontakt: teknik-lc@personal.stuk.nu

Hoppa till verktygsfältet