<strong>Hej!
</strong>
Jag som ansvarat för den här webbplatsen heter Martina Hassgren och drev den som ett entreprenöriellt projekt vid sidan av mina studier inom statsvetenskap på Luleå tekniska universitet 2013-2017.

Idén att starta en webbsida som lyfter fram allt studentvänligt i Luleå uppkom under välkomstperioden på LTU då jag märkte av att många av mina klasskamrater inte hade någon aning om vad som fanns att göra och uppleva. Då jag själv är född och uppväxt i Luleå bestämde jag mig för att sammanställa allt jag visste om min hemstad (i kombination med mina intressen inom grafisk design, fotografering och skrivande) och startade en plats där nya studenter kunde hitta relevant information om Luleå. Studentguiden kom att innehålla allt från hur man hitta ett studentboende, till var man bäst svänger sina lurviga - med en personlig twist.

Då jag inte längre studerar på LTU så har jag valt att inte längre uppdatera sidan. Har du några frågor om studentlivet får du gärna maila mig (svarar i den mån jag kan). Gäller frågorna specifikt studier eller studentboende, vänd dig till antingen LTU eller studentkårerna.

Undrar du vad jag sysslar med idag?<a href="https://www.youtube.com/channel/UCp_v5HopYgNMQyciAl0ebWA?sub_confirmation=1" target="_blank" rel="noopener"> Följ mig på Youtube!</a>
Vill du komma i kontakt med mig? karolinamartinah(at)gmail.com